Kuka minä olen

Lenkillä-blogia pitää 37-vuotias kolmen koululaisen äiti Espoosta. Koulutukseltani olen hallintotieteiden maisteri ja työskentelen julkisella sektorilla. Aloitin blogin pitämisen syyskuussa 2017. Sitä ennen pidin blogia Midnight Run Helsingin sivuilla puolen vuoden ajan. Olin tapahtumalähettiläänä maali-syyskuussa 2017. Tuolloin huomasin, että juoksusta riittää kirjoittamista ja että myös pidän siitä. Syntyi oma Lenkillä-blogi.

Tällä hetkellä treenaan Espoon Tapioiden Juoksuklubi2:n kanssa kerran viikossa. Sen lisäksi osallistun usein viikonloppuisin Juoksuklubin yhteisille pitkille lenkeille tai juoksen pitkiksen itsekseni tai muun ryhmän kanssa.  Perhe-elämän sallimissa rajoissa lenkkeilen viikon aikana muita lyhempiä lenkkejä. Harrastan myös työmatkapyöräilyä.

Juoksua olen harrastanut vuodesta 2012 alkaen. Ensimmäisen puolimaratonin juoksin 2013 ja kokonaisen maratonin 2016. Tänä vuonna on aikomus juosta toinen maratonini Helsinki Marathon 25.8. Muita kevään ja kesän tapahtumia, joissa aion juosta, ovat Helsinki10 huhtikuussa, Helsinki City Run toukokuussa ja Helsinki Half Marathon kesäkuussa. Kympin ennätykseni on 51:27, puolikkaan 1:53:13 ja maratonin aikani 4:39:38. Ajat eivät kuitenkaan ole tärkeintä vaan itse juoksu ja hyvä fiilis. Tervetuloa mukaan seuraamaan!

Mainokset